Kontakt
 
 
 

KONTAKT

Grafisk designer, med 10 års erfaring, som hjælper virksomheder med at udvikle visuelle identiteter, koncepter, grafisk design, layout og rentegning. Jeg tilbyder løsninger fra idé til færdigt resultat både til offline og online.

Grafisk designer Tetyana Jensen

E-mail: tj@my-graphics.dk

København

CVR 38124471

REFERENCER

"... dygtig grafiker med et godt, æstetisk øje. Tetyana er en solid håndværker med en professionel og ansvarsfuld tilgang til opgaverne, og det hun afleverer er altid kvalitetsmæssigt i orden. Hun arbejder struktureret og målrettet."

Marketing Manager

"Tetyana har en stærk kreativ profil. Hun er dygtig på ide og layout og sætter en ære i at udvikle koncepter, der virker og flytter varer. Hun har varetaget hele processen fra ide/layout til tryk.

 

I know Tetyana as a very skilled graphic designer. She has an extremely good flair for design/layouts and is able to "see the big picture" as well as the small important details. On top of that she has a great humour. I feel very confident when she is working with design and elements for the Danish Dyrup team."

Marketing Direktør

"... har god grafisk sans og magter mange slags opgaver – fra typiske grafiske opgaver med opsætning, korrektur og kundekontakt til større kreative opgaver.

 

Med indsigt, interesse og engagement har hun til alle tider formået at løse opgaver hun har fået til vores fulde tilfredshed.

Kreativ chef

"... har en klar opfattelse af hvad der kræves for en vellykket kommunikationsproces...

Tetyanas professionelle tilgang til opgaverne gør hende til en målrettet og effektiv grafiker.

 

... hun har givet Brunatas grafiske identitet en markant revitalisering... samlet en designmanual som ikke blot er eksempler på det grafiske udtryk, men også i ord beskriver relevante sammenhænge mellem grafisk udtryk og virksomhedens strategiske udgangspunkt."

Marketing Direktør

© Copyright

Plakatdesign