Dyrup

Plakatdesign

Dyrup A/S er en industrivirksomhed, som fremstiller maling og træbeskyttelse. Dyrups brands er DYRUP og GORI (DIY og PRO), SIGMA, BONDEX, VERALINE, XYLOPHENE mm.

MIN ROLLE

Design, redesign, rentegning, versionering, vedligeholdelse og kvalitetskontrol af hele Dyrups sortiment af emballagedesigns: Dyrup DIY, Dyrup PRO og SIGMA brands i DK, SE og NO. Layout og rentegning af POS materialer til både offline og online: plakater, bannere, skilte til butikker, displays, brochurer, foldere, kortholdere, kalendre, produktkataloger, logodesigns, billedbehandling, moodboards, assistance ved fotooptagelser, designmanualer og årsregnskab. Vægdekoration af Dyrups lokaler. Samarbejde med produktchefer i DK og udlandet. Kontakt og levering af færdige grafiske filer til trykkerier både nationalt og internationalt.

Udvikling af konceptdesign til nyt private label til Starks professionelle kunder (Dyrup VÆG PRO serien): emballagedesigns, annoncer, ellipse, skilte til butikker, stempel, flyer, folder og designmanual.

© Copyright